TERMENI SI CONDITII GENERALE DE VANZARE – MAGAZIN ONLINE HALTEREGANTERE.RO

Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii. 

1. Informatii administrator magazin online 

Site-ul www.halteregantere.ro este administrat de catre SC AB LAEL SRL cu sediul in localitatea Comanesti, Str Crinului nr 15 (incinta fostului CPL), cod postal 605200, judetul Bacau, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J04/184/2014, Cod de Identificare Fiscala RO 37706294, Tel. 0753 99 55 99, email: vanzari@halteregantere.ro

2. Acceptare TCGV

Administratorul va ofera accesul in magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului. 

3. Drepturi de autor

 • Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online Haltere Gantere, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala. 

4. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate

 • Odata cu lansarea comenzii de pe magazinul online Haltere Gantere, cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea.
 • Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail). TCGV magazinului online Haltere Gantere stau la baza contractului astfel perfectat.
 • Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
 • Cumparatorul devine proprietarul marfii dupa confirmarea platii, in cazul platii prin OP sau card respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier cu plata ramburs.

5. Preturi, modalitati de plata, facturare

 • Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.
 • Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
 • Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.
 • Pretul produselor din magazinul online Haltere Gantere, poate fi diferit de cel din magazinele fizice.Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
 • Pe baza informatiilor detinute de Haltere Gantere si a celor furnizate  de cumparator va fi emisa o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc. 

6. Stocuri

Produsele sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens. 

7. Garantii

SC AB LAEL SRL  garanteaza ca produsele livrate sunt originale, sigilate ( în forma în care provin de la parteneri) si însotite de factura fiscala, chitanta ( eliberata de administrator sau firma de curierat) si dupa caz certificat de garantie (pentru produsele care necesita garantie). Declaram pe proprie raspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viata si sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsele livrate nu pun în pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE ( în conditiile respectarii manipularii, transportului si depozitarii conform Fiselor Tehnice si a Fiselor de Securitate emise de furnizor si aflate în original la sediul societatii si pe site-ul www.halteregantere.ro în dreptul produselor în cauza.
Produselor comercializate le este garantata calitatea pe perioada înscrisa pe ambalaj, în conditiile respectarii prescriptiilor de depozitare si transport.

8. Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Politica de retur

Prin curier rapid, termen de livrare: 3-5 zile lucratoare. In termen de 14 zile calendaristice, clientul se poate retrage din contract; i se va rambursa inapoi suma platita integral. Cheltuielile de retur vor fi suportate de cumparator.

Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. Datele noastre sunt: Comanesti, Str Crinului nr 15 (incinta fostului CPL), cod postal 605200, judetul Bacau., Romania, 400401, E-mail: vanzari@halteregantere.ro, Telefon: 0753 99 55 99. 

În acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat, folosirea lui nu este însa obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Livrarea standard se considera livrarea oferita gratuit de flota Haltere Gantere pt comenzi mai mari de 300ron. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului în care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amâna rambursarea pâna la data la care primim înapoi produsele sau pâna la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis înapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata. 
În cazul în care ati receptionat produse în legatura cu contractul, expediati produsele sau înmânati-le direct noua în oricare dintre locatiile afisate pe pagina de Contact al site-ului www.halteregantere.ro , fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului. Costul aproximativ este estimat la maximum 10lei/kg.  
Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
La solicitarea si cu acordul consumatorului,  SC AB LAEL SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate în prima comanda. Comanda initiala va fi anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul initial.

Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Nu pot fi returnate produsele care:

 •  au facut obiectul unei comenzi speciale
 •  au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
 •  au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (ex: nuantarea produsului in culoarea dorita de client)
 •  prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
 •  au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre.
 •  sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare

Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, întrucât cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute în prezenta sectiune.

SC AB LAEL SRL, va suporta cheltuielile de retur daca acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

 • Catre   SC AB LAEL SRL, localitateComanesti, Str Crinului nr 15 (incinta fostului CPL), cod postal 605200, judetul Bacau, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J04/184/2014, Cod de Identificare Fiscala RO 37706294, Tel. 0753 99 55 99,  email: vanzari@halteregantere.ro.
 • Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din contractul referitor la vânzarea online a urmatoarelor produse : ________________________ Comandate la data __________/ primite la data ____________ Nr. Factura __________
 • Numele consumatorului (consumatorilor)
 • Adresa consumatorului (consumatorilor)
 • Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)
 • Data 

9. Politica de livrare (modalitati si termen de livrare)

 • O comanda poate fi plasata in orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri in intervalul orar 8-16, exceptand sarbatorile legale.
 • Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate prin flota Haltere Gantere in aria specificata sau prin curieri.
 • Termenul de livrare pentru produse este de 48-72 ore din momentul confirmarii livrarii.
 • Livrarile fizice se efectueaza door to door, prin curierat rapid, in afara zonei de distributie prin flota Haltere Gantere- serviciu externalizat deci independent de administrator. Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii; in acest caz administratorul nu isi asuma nici o raspundere in numele firmelor de curierat.
 • Administratorul isi asuma responsabilitatea in privinta livrarii produselor comandate de cumparator. Riscul pierderii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului. 

10. Obligatiile cumparatorului

 • sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre entitatea sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzilor;
 • sa accepte solutionarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestora printr-un email adresat  administratorului;
 • sa accepte TERMENII SI CONDITIILE administratorului odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii. 

11. Obligatiile vanzatorului

 • sa puna la dispozitia utilizatorilor gratuit informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale. Continutul publicat in  magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora afisate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori. Imaginile produselor sunt afisate cu titlu de prezentare. In functie de lotul in care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
 • sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
 • sa livreze produsele in cel mult 30 zile de la confirmarea livrarii, daca acestea sunt in stoc;
 • sa utilizeze datele personale colectate de la clienti/utilizatori in concordanta cu sectiunea `Confidentialitate`, parte integranta  din TERMENI SI CONDITII. 

12. Politica de confidentialitate

 SC AB LAEL SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. 37706294.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice  SC AB LAEL SRL, cu sediul în Comanesti, Str Crinului nr 15 (incinta fostului CPL), cod postal 605200, judetul Bacau, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J04/184/2014, Cod de Identificare Fiscala RO 37706294, Tel. 0753 99 55 99,  email: vanzari@halteregantere.ro. prin împuternicit  Anastasoaie Razvan, SC AB LAEL SRL,SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Datele ce vor fi salvate in baza de date SC AB LAEL SRL, sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, adresa si alte date pentru facturare numai daca acestea sunt oferite în mod voluntar. Refuzul furnizarii acestora determina imposibilitatea procesarii comenzilor transmise online catre magazinul virtual Haltere Gantere.

Scopul colectarii datelor este: onorarea comenzilor, reclama, marketing, publicitate, statistici,comunicatii electronice.
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dvs. nu determina nici o consecinta. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor cu exceptia partenerilor agreati/furnizorilor de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator sub sanctiunea obligarii la plata de daune interese.
Optarea pentru abonarea la newsletter si participarea voluntara la diverse concursuri/promotii/loterii publicitare implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre compania SC AB LAEL SRL,
Daca nu doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC AB LAEL SRL, va rugam sa ne informati printr-un email la adresa office@halteregantere.ro.

Site-ul www.halteregantere.ro foloseste Google Remarketing si Google AdWords, colectând astfel cookie-uri. Cookie-uri sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care în versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea magazinului online Haltere Gantere, acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie în memoria PC-ului. Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari/ actiuni între doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de încarcare a paginilor la urmatoarele vizite. Sunt situatii în care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta daca este cazul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate si anunturi publicitare relevante utilizatorului si nu vor fi vândute, înstrainate sau închiriate unei terte parti. Astfel de anunturi pot fi afisate în website-urile retelei Google Display si Google Search. Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de email, adresa postala sau numar de telefon. În cazul nu sunteti de acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google sau de catre partenerii nostri de publicitate va rugam sa ne scrieti un email la adresa vanzari@halteregantere.ro si veti primi indicatiile necesare pentru dezactivare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la oricare punct de lucru al SC AB LAEL SRL, sau online prin email la adresa vanzari@halteregantere.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau doriti sa le modificati, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
_______________________________________________________________
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.  

13. Litigii

TERMENII SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV) se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect dupa inregistrarea reclamatiei la sediul companiei, se va apela la instanta judecatoreasca a Tribunalului Bacău. Haltere Gantere nu  raspunde de prejudiciile cauzate fara culpa sa, de nefunctionarea magazinului online sau pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual ( ex: defectiuni la reteaua de internet). Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoc

 

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Informații generale 

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale AB GROUP CERAMICS S.R.L., cu sediul în jud. Bacau comuna Agas, în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet halteregantere.ro.

2. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți vizitator al site-ului, AB GROUP CERAMICS S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de înregistrare, finalizare comandă și/sau comentarii, în măsura în care ne contactați în acest fel.

3. Scopurile și temeiurile de prelucrării

Dacă sunteți vizitator al site-ului, AB GROUP CERAMICS S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail), de comunicări privind produsele noi apărute pe site, oferte, reduceri, promoții, articolele noi publicate și alte se informații pe care le considerăm relevante prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.
Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la Newsletter, disponibil pe site. Atunci când vă abonați la Newsletter vă cerem numele și adresa de email pentru a vă putea trimite toate aceste informații. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări puteți folosi opțiunea de la finalul fiecărui Newsletter.
Pentru trimiterea Newsletter-ului și pentru administrarea bazei de date de emailuri abonate, folosim serviciul MailChimp.com. Pentru informații suplimentare puteți consulta și Politica de confidențialitate a MailChimp.com: http://mailchimp.com/legal/privacy/
Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră pentru trimiterea de Newsletter nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 • pentru rezolvarea plângerilor, reclamațiilor și pentru a monitoriza traficul și a îmbunătății experiența dumneavoastră oferită pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al lui AB GROUP CERAMICS S.R.L. de a asigura funcționarea corectă a site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.
Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

4. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, AB GROUP CERAMICS S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.
Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, AB GROUP CERAMICS S.R.L. va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de AB GROUP CERAMICS S.R.L. pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

5. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, AB GROUP CERAMICS S.R.L. poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină AB GROUP CERAMICS S.R.L. în desfășurarea activității prin intermediul site-ului (de exemplu furnizori de servicii IT, firme de curierat), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea site-ului;
 • pentru finalizarea și expedierea comenzilor realizate prin intermediul site-ului;
 • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de cătreAB GROUP CERAMICS S.R.L. prin intermediul Site-ului;
 • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
 • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
 • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

6. Drepturile beneficiaților

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

 • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către AB GROUP CERAMICS S.R.L., conform celor descrise în prezentul document;
 • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea AB GROUP CERAMICS S.R.L. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către deținătorul website-ului a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
 • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
  • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
  • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
  • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.
 • dreptul la restricționarea prelucrării datelor în măsura în care:
  • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
  • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
  • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
 • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către deținătorul website-ului către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
 • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos:
  • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al  deținătorul website-ului sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care deținătorul website-ului poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
  • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
  • dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: office@kaminhorn.ro

Politica de utilizare Cookies

1. Politica de utilizare cookie-uri

Prezenta Politică privind fișierele cookies se aplică tuturor utilizatorilor paginii de internet halteregantere.ro. Informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor de către  AB GROUP CERAMICS S.R.L., deținătorul site-ului halteregantere.ro, în contextul navigării utilizatorilor pe această pagină de internet.

2. Ce sunt cookie-urile?

Utilizăm termenul de „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie și la tehnologiile similare prin intermediul cărora pot fi colectate informații în mod automat.
Un „Internet Cookie” reprezintă un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul cărora se accesează internetul. Aceste fișiere fac posibilă recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului.
Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisă de un web-server către un browser (de ex.: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Safari etc.). Cookie-urile, odată instalate, au o durată de existență determinată, rămânând „pasive”, în sensul că nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu vor accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului pe al cărui echipament au fost instalate.
Un cookie este format din două părți: numele cookie-ului și conținutul sau valoarea cookie-ului. Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe pagina de internet asociată web-serverului respectiv.

3. Avantajele cookie-urilor

Un cookie conține informații care fac legătura între un web-browser (utilizatorul) și un web-server anume (website-ul). Dacă un browser accesează acel web-server din nou, acesta poate citi informația deja stocată și reacționa în consecință. Cookie-urile asigură utilizatorilor site-ului o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex – preferințele în materie de confidențialitate online, opțiunile privind limba site-ului, coșul de cumpărături sau publicitate relevantă.

4. Scopurile în care sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator în parte, și anume pentru:

 • îmbunătățirea utilizării acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricăror erori care apar în timpul vizitării/utilizării acesteia de către utilizatori;
 • furnizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizată această pagină de internet către AB GROUP CERAMICS , în calitate de deținător al acestei pagini de internet;
 • anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi în viitor puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, în funcție de serviciile / produsele accesate;
 • oferirea de servicii confortabile utilizatorilor ex: – preferințele în materie de confidențialitate online, coșul de cumpărături sau publicitate relevantă;

Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri în legătură cu modul în care se utilizează această pagină de internet, AB GROUP CERAMICS poate adopta măsuri pentru ca această pagină de internet să fie mai eficientă și mai accesibilă pentru utilizatori.
Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea și personalizarea anumitor setări/preferințe stabilite de către utilizatorii acestei pagini de internet, precum:

 • limba în care este vizualizată o pagină de internet;
 • moneda în care se exprimă anumite prețuri sau tarife;
 • facilitarea accesului în contul utilizatorilor;
 • facilitatea realizării comenzilor pe site (în magazinul online): păstrarea opțiunilor pentru diverse produse (mărime, culoare, material, alte detalii etc) în coșul de cumpărături (și memorarea acestor opțiuni) – generând-se astfel flexibilitatea „coșului de cumpărături”;
 • postarea comentariilor pe site;

5. Durata de viață a cookie-urilor

Durata de viață a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Informațiile colectate sunt stocate și păstrate pentru o perioadă de timp rezonabila (30 – 90 zile). Datele stocate în aceste fișiere pot conține informații referitoare la computer-ul folosit de un utilizator și adresa IP.
Există următoarele categorii de cookie-uri care determină și durata de viață a acestora:

 • Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este șters automat când utilizatorul își închide browserul.
 • Cookie-uri persistente sau fixe – Un „cookie persistent” sau „fix” este un cookie care rămâne stocat în terminalul utilizatorului până când atinge o anumită dată de expirare (care poate fi în câteva minute, zile sau câteva luni) sau până la ștergerea acestuia de către utilizator în orice moment, prin intermediul setărilor browserului.

Aflați mai multe detalii despre tipurile de cookie-uri utilizate de Google și de partenerii noștri, precum și despre modul în care le utilizează.

6. Cookie-urile plasate de terți

Anumite secțiuni de conținut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terți, adică nu de către AB GROUP CERAMICS , caz în care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terți („third party cookie-uri”).
Terții furnizori ai cookie-urilor trebuie să respecte, de asemenea, regulile în materie de protecție a datelor și Politica de Confidențialitate disponibilă pe această pagină de internet.
Aceste cookie-uri pot proveni de la următorii terți: Google Analytics, Google Adwords, Facebook și Zendesk Messenger.
Pentru setările cookie-urilor generate de terți, puteți consulta și site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/

7. Cookie-uri folosite prin intermediul acestei pagini de internet

Prin utilizarea/vizitarea paginii de internet pot fi plasate următoarele tipuri de cookie-uri:

 • Cookie-uri de performanță a paginii de internet;
 • Cookie-uri pentru analiza utilizatorilor;
 • Cookie-uri pentru geotargetting;
 • Cookie-uri pentru înregistrare;
 • Cookie-uri pentru publicitate;

Cookie-uri de performanță – prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferințele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel încât setarea din nou a preferințelor în cazul vizitării ulterioare a paginii de internet nu mai este necesară.
Cookie-uri pentru analiza utilizatorilor – aceste cookie-uri ne informează dacă un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat această pagină de internet anterior.  Browserul ne va spune dacă aveți acest cookie, iar dacă nu, vom genera unul. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar în scopuri statistice și permit monitorizarea utilizatorilor unici care ne vizitează și cât de des o fac
Atât timp cât nu sunteți înregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar în scop statistic. Dacă sunteți înregistrat putem ști, de asemenea, detaliile pe care ni le-ați furnizat, cum ar fi adresa de e-mail și username-ul – acestea fiind supuse confidențialității și prevederilor din Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate, precum și prevederilor legislației în vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.
Cookie-uri pentru geotargetting – aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește țara de proveniență a utilizatorului paginii de internet. Este complet anonim și este folosit doar pentru a targeta conținutului. Vor fi primite aceleași reclame indiferent de limba selectată în Browser, de exemplu: chiar și atunci când sunteți pe pagina noastră în limba română sau în alta limbă, primiți aceeași reclamă.
Cookie-uri pentru înregistrare – atunci când va înregistrați pe acest site, generam un cookie care ne anunță dacă sunteți înregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care sunteți înregistrat și dacă aveți permisiunea pentru un serviciu anume. Dacă nu ați selectat opțiunea „păstrează-mă înregistrat”, acest cookie se va șterge automat când veți închide browserul sau calculatorul.
Cookie-uri pentru publicitate – aceste cookie-uri permit aflarea vizualizării de către un utilizator a unei reclame online, tipul acesteia și timpul scurs de la momentul vizualizării respectivului mesaj publicitar. Ca atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicității online. Putem folosi, de asemenea, cookie-uri aparținând unei terțe părți, pentru o mai bună targetare a publicității, pentru a arăta de exemplu reclame despre ochelari, dacă utilizatorul a vizitat recent o pagină pe site despre rame de ochelari. Aceste cookie-uri sunt anonime, stocând informații despre conținutul vizualizat, nu și despre utilizatori.
De asemenea, setăm cookie-uri anonime și prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, astfel, noi le putem folosi pentru a vă recunoaște ca vizitator al acelui site, iar dacă ulterior veți vizita site-ul nostru, vă vom putea livra publicitatea bazată pe aceasta informație.

8. Informații stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit recunoașterea browserului. Această pagină de internet recunoaște browserul până când cookie-urile expiră sau sunt șterse.
Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator. Aceste date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

9. Particularizarea setărilor browserului în ceea ce privește cookie-urile

În cazul în care utilizarea cookie-urilor nu este deranjantă iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit doar de către dumneavoastră, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare.
În cazul în care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luată în considerare setarea pentru ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când browserul este închis.

10. Securitate și probleme legate de confidențialitate

Cookie-urile NU sunt viruși! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăți de cod așa că nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. În consecință, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcții, nu pot fi considerate viruși.
Cookie-urile pot fi totuși folosite pentru scopuri negative. Deoarece stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site, cât și pe mai multe alte site-uri, cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt conștiente de acest fapt și în mod constant marchează cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de ștergere/scanare anti-virus/anti-spyware.
În general browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

11. Sfaturi pentru o navigare sigură și responsabilă, bazată pe Cookies

Iată câteva sfaturi care vă pot asigura că navigați fără griji însă cu ajutorul cookie-urilor:

 • Particularizați-va setările browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securității utilizării cookie-urilor;
 • Dacă nu vă deranjează cookie-urile și sunteți singura persoană care utilizează computerul, puteți seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și al datelor personale de acces;
 • Dacă împărțiți accesul la calculator, puteți lua în considerare setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare data când închideți browserul. Aceasta este o variantă de a accesa site-urile care plasează cookie-uri și de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii navigare.
 • Instalați-vă și updatați-vă constant aplicații antispyware. Multe dintre aplicațiile de detectare și prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, împiedică browserul de la a accesa website-uri care ar putea să exploateze vulnerabilitățile browserului sau să descarce software periculos. Asigurați-vă că aveți browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizează exploatând punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni și nu pot fi evitate dacă doriți să vă bucurați de acces ușor, rapid și confortabil pe site-urile web. Cu o înțelegere clară a modului lor de operare și a beneficiilor pe care le aduc, puteți lua măsurile necesare de securitate astfel încât să puteți naviga cu încredere pe internet.

12. Acest website utilizează opțiunile de publicitate Remarketing oferite de Google și Facebook

Site-ul halteregantere.ro folosește opțiunile de publicitate online de tip Remarketing oferite de Google și Facebook. Prin intermediul acestui tip de publicitate, atât Google, cât și Facebook colectează cookies de pe acest site pentru a vă arăta campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastră, exprimate prin tipurile de pagini accesate în trecut pe acest site (halteregantere.ro).
Distribuitorii terță parte, inclusiv Google și Facebook, afișează anunțurile noastre pe site-uri de pe internet. Acest site precum și distribuitorii terță parte, inclusiv Google și Facebook, utilizează modulele cookie primare (cum ar fi modulele cookie Google Analytics și Facebook Analytics) și modulele cookie terță parte în combinație pentru a informa, a optimiza și a difuza anunțuri în funcție de vizitele anterioare efectuate de dumneavoastră pe site-ul halteregantere.ro.

13. Ștergerea și dezactivarea cookie-urilor

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face această pagină de internet dificil de vizitat, atrăgând după sine limitări ale posibilităților de utilizare ale acesteia.
În general, un browser folosit pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în așa fel încât administrarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când Cookie-uri sunt trimise către terminalul său. Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări ale aplicației (browser-ului web). Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări pot fi accesate, de regulă, în secțiunea „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browserului dumneavoastră.
Totuși, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar că aceasta nu va fi adaptată preferințelor și interesele dumneavoastră, evidențiate prin comportamentul de navigare.
Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare:

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în sunt utilizate Cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet, vă rugăm să vă adresați la: office@kaminhorn.ro